info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Ipl definitief ontharen

Ipl definitief ontharen

Wil jij van je overtollige haren af? Ben je het beu om steeds te scheren of te harsen. Dan is het definitief ontharen wat voor jou.

Op een makkelijke manier kom jij van je haartjes af en dit is voor 90% blijvend.

Hoe werkt definitief ontharen met IPL?
Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. De melanine (het pigment) in de haar geleidt het licht naar de haarwortel. Door de warmte worden de haarzakjes en haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Ontharing met IPL levert daarom het beste resultaat op wanneer u donkere haren op een lichte huid heeft.

Hoeveel IPL behandelingen zijn er nodig?

De haargroeifase van het haar duurt ongeveer 6 weken en wordt gevolgd door de overgangsfase, de zogenoemde ‘rustfase’. Vervolgens begint er weer een nieuwe haargroeicyclus. IPL kan alleen de haren in de groeifase definitief vernietigen. Hierdoor zijn er meerdere ipl behandelingen nodig voor een definitieve haarverwijdering. Om een haarreductie van 80 tot 90% te realiseren zijn er gemiddeld genomen 8 behandelingen nodig, met een tussen periode van 6 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de haargroei per persoon. Hier kunnen wij advies in geven omdat wij met een camera kunnen bekijken hoe de haargroei is. Voor meer info kun je contact met ons opnemen.

Prijzen zoals aangegeven in de prijslijst zijn per ipl behandeling.

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183