info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Acne behandeling

Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen effect hebben op de huidconditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden. De Acne behandeling is er op gericht kennis te maken met de schoonheidsspecialiste en de huid in een korte tijd te reinigen en te verzorgen. Deze kennismaking behandeling is een perfecte basis om te beginnen met een juiste huidverzorgingsroutine.

Tieners vinden het vaak lastig om met een onzuivere huid om te gaan. Ze weten vaak niet hoe ze de huid moeten reinigen en wat een schoonheidsspecialiste voor hun kan doen.

We zullen de huid niet alleen reinigen, maar ook meteen de talghuishouding reguleren en de huid kalmeren. De koelte van het masker zorgt na de dieptereiniging onmiddellijk voor een frisse en stralende look.

Deze behandeling is ook geschikt voor iedereen die last heeft van acne of een onzuivere huid. We maken gebruik van de producten van Courtin op basis van Tea Tree. Deze natuurlijke producten voeden en hydrateren de huid en gaan onzuiverheden tegen.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Reinigen van de huid met Courtin producten
  • Verwijderen van comedonen (mee-eters)
  • Aanbrengen van een zuiverend masker
  • Verzorgen met de juiste crème en we sluiten af met het geven van advies.

De Acne behandeling duurt 45 min

De Courtin Tea Tree producten zijn zeer succesvol in de strijd tegen een breed scala van huidaandoeningen. Wetenschappelijk onderzoek en de praktijk hebben de gunstige effecten van het gebruik van Tea Tree producten bewezen.

Wat is Tea Tree olie?

Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia, door middel van een technologisch proces met stoom en een nauwgezette kwaliteitscontrole. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% verkregen. Tea Tree producten zijn goed voor de huid, natuurlijk en verzorgend.

 

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183