info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Alka ontzuringsproducten

Alka Thee

alka-thee-voorkant-grotedoosKruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam.

Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor een optimale ontzuring van het lichaam.

Details:
Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze via extractie in het lichaam komen, de energie hebben om gebonden restzuren te breken en de afvoer van restzuren uit het lichaam te versnellen.

Door deze brede kruidenvariatie kan Alka® Thee dagelijks worden gedronken om het lichaam te ontzuren.

Prijs per 50 theezakjes € 14,95  /per 100 theezakjes € 24,95


Alka druppels

alka-druppels-voorkant-combi-small_4Alka® Druppels is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan drinkwater de pH waarde ervan verhoogt.

Hierdoor ontstaat basisch water. Het drinken van basisch water ondersteunt het ontzuringsproces van het lichaam.

Gebruiksaanwijzing Alka® Druppels:
Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml – 250ml). Even roeren en daarna opdrinken. Voor de beste resultaten drinkt u dagelijks 5 glazen water met Alka® Druppels, verdeeld over de dag, op een zo leeg mogelijke maag. Goede momenten daarbij zijn: bij het opstaan, voor het slapen gaan, 20 minuten voor en 1,5 uur na de maaltijden.

Bij de aanbevolen dagelijkse dosering is dit voldoende voor minimaal 2 maanden gebruik.

Prijs van de druppels € 29,95


Alka Tabs

alka_tabs_voorkant_doosAlka® Tabs Original zijn tabletjes met een gepatenteerde verhouding natrium- en kaliumbicarbonaat waarmee u op gemakkelijke wijze uw lichaam dagelijks kunt ontzuren.

Door een unieke maagsapresistente coating lossen de tabletjes gedoseerd op in de darmen.

Details:
De verhouding natrium/kalium in Alka® Tabs Original is gelijk aan de gewenste verhouding die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen.

Vanwege deze goede natrium/kalium kunt u Alka® Tabs dagelijks gebruiken.

Prijs van de tabletten € 24,95


Alka Bad

alka-bad-voorkant-combiAlka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van zure afvalstoffen en helpt goed bij o.a. het verkrijgen van een gezonde huid, soepele spieren, tegen schimmels, overtollig vocht en cellulitis.

Details:
Zure afzettingen op de huid worden geneutraliseerd door het basische badwater. Doordat de oude verzuurde opperhuid door Alka® Bad wordt geneutraliseerd, zal de regulerende werking van uw talgklieren zorgen voor weer een nieuwe en optimale opbouw van de onderhuidse vetlaag.

Alka® Bad bevat daarnaast een weldadige hoeveelheid essentiële mineralen en sporenelementen die via de huid worden opgenomen. Uw huid krijgt een diepe reiniging en kan weer ademen. Na enkele baden is uw huid weer heerlijk zacht!

Prijs van badzout 275 gr. € 9,95 / 1200 gr.  € 24,95


Alka Greens

IMG_2695Alka® Greens is een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement, dat uw lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen.

Alka® Greens bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.

Details:
De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad basische voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden.

Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht basisch houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt.

Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.

Prijs van de greens 10 sticks € 14,95


info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183