info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Energetix Sieraden

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.

De redenen voor het voortdurende succes van ENERGETIX zijn het exclusieve design, de gewaarborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Sommigen hebben heel veel power door een bijzonder sterke magneet, zoals bijvoorbeeld het hart, bekend onder de naam MagnetHeart of magneethart.

Naast een breed assortiment van magnetische armbanden, magnetische oorbellen en magnetische kettingen voor mannen, vrouwen en kinderen biedt ENERGETIX in zijn shop een nog groter aanbod aan wellness producten op magnetische basis. Magnetische bandages, magnetische inlegzooltjes, waterstaafjes en roestvrij stalen elementen die de magnetische kracht direct op het water overbrengen, alsook massage tools, welke ideale accessoires zijn voor mensen die altijd de kracht van magneten in hun nabijheid willen hebben. Een uitgebreid aanbod dat de aspecten design en wellness in perfecte harmonie combineert. Zeker vindt ook u de juiste sieraden in deze shop en verheugt u zich over de uitwerking van het exclusieve design op vrienden en collega’s.

De sieraden collectie word meerdere keren per jaar uitgebreid.

We hebben al van veel klanten gehoord dat zij Energetix kennen en er eerder al een armband van hadden gekocht. De sieraden hebben naast dat ze erg mooi zijn, een gunstige werking op onze gezondheid.
Mensen voelen zich beter geaard, het sieraad houdt slechte straling tegen van mobiele telefoons e.d. en mensen die hooggevoelig zijn, hebben minder last van prikkels. Kortom een aanwinst in mijn salon.

De magneetsieraden een zeer positieve invloed hadden bij klachten als:
*Vermoeidheid
*Overprikkeling
*Stress
*Slapeloosheid
*Concentratiegebrek
*Hyperactiviteit
*Woede uitbarstingen
*Koude vingertoppen / tenen
*Rug- / nek -/ schouderpijn
*Allergieën / Astma
*Nervositeit / Onrustig gevoel
*Chronische klachten( Menstruatiepijnen, Migraine, darmproblemen, gewrichtspijnen, depressie, fibromyalgie, enz.)

Door het dragen van een magneetsieraad kun je direct ondersteuning bieden aan al deze ongemakken en nog veel meer…

Niet tevreden? Geen probleem. Ik wil dat jij echt helemaal blij bent met jouw sieraad. Voldoet deze om welke reden dan ook niet, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling retourneren met het bijgeleverde retourformulier en dan ontvang je je geld terug.

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183