info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Detox bad

Een detox bad is een heerlijke ontspannende manier om je lichaam te ontgiften. Er zijn verschillende recepten voor reinigende baden die elk op een andere manier op je lichaam en geest inwerken. De baden kunnen gifstoffen en afvalstoffen uit je lichaam verdrijven, en je lichaam heilzame mineralen en vitaminen laten absorberen.

De huid wordt ook wel eens aangeduid als “de derde nier”. De huid kan gifstoffen wegfilteren via de poriën, net als de nier intern afvalstoffen filtert. Dat gebeurt bij een detox bad onder andere door te zweten. Bovendien hebben de baden een ontspannend effect, waardoor stresshormonen het lichaam verlaten.

Een detox bad duurt over het algemeen in totaal 40 minuten, waarvan 20 minuten voor het afdrijven van gifstoffen, en 20 minuten om mineralen en vitaminen op te nemen uit het water. Zorg ervoor dat je de rust en ruimte hebt om van je bad te genieten, en plan er niets na.

IMG_0841IMG_0842

Waarschuwing: Als je gezondheidsproblemen hebt of zwanger bent, raadpleeg dan eerst je huisarts voordat je een van de detox baden probeert. Bepaalde ingrediënten kunnen dan een nadelige bijwerking hebben.

Detoxbad  €25,- per keer.

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183