info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Massage

Ontspannende lichaamsmassage

De ontspannende Phyto5 lichaamsmassages zijn perfect voor iedereen die zichzelf een onthaastingsmoment gunt. Elke olie is 100% natuurlijk, rijk aan voedende en hydraterende werkzame stoffen.

  • Chi Yang Massage olie: Energetische olie die speciaal wordt aangeraden voor mentaal en geestelijk vermoeide mensen. De Chi Yang olie heeft moed, optimisme en brengt u in een goed humeur.
  • Zen Massage olie: Een evenwicht brengend en ontspannende olie met een lichte antidepressieve werking. De Zen olie wordt aanbevolen voor mensen die last hebben van stress, bezorgdheid of nervositeit.
  • Chi Yin Massage olie: Een ontspannende en verkoelende olie met een antirimpel werking. De Chi Yin olie wordt aanbevolen voor de behandeling van cellulitis en ‘zware benen’. De olie bevordert de bloed- en lymfecirculatie.

Lichaamsmassage 30 minuten of 60 minuten

 

AROMA TOUCH LICHAAMSMASSAGE by Doterra

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze lichaamsmassage is een ontspannende beleving en brengt het lichaam weer helemaal in balans.

Bij Aroma Touch massage wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën (onder andere Lavendel, Tea Tree, Wilde Sinaasappel en Pepermunt) die ingezet worden om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te verminderen en homeostase (het zelf genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met etherische oliën. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

Deze behandeling adviseren we bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. Maar vooral ook om in balans te komen of om te genieten van deze speciale behandeling.

 

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183