info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Over ons

Welkom bij bij Stars Beautylounge.
Stars Beautylounge, de sfeervolste schoonheidssalon in Den Bosch waar iedereen zich een ster voelt.

Ik, Patricia Hobo heet u van harte welkom in onze salon. Ik werk alleen in de salon maar vind wij prettiger in het gehoor liggen vandaar dat ik in de wij vorm spreek.

Stars Beautylounge is een Holistische schoonheidssalon. Een schoonheidssalon waar we niet alleen kijken naar de buitenkant, maar juist ook naar de binnenkant omdat we niet alleen een uiterlijk en een innerlijk hebben. Lichaam en geest gaan samen en zo is voeding en verzorging van ons innerlijk zeer belangrijk voor ons.

Bij Stars Beautylounge werken wij uitsluitend met 100% natuurlijke producten die vrij zijn van parabenen en dierproefvrij.

Kortom: producten die zo dicht mogelijk bij de natuur en bij onszelf staan.
Onze behandelingen zijn erg bijzonder, omdat onze producten veel meer doen dan alleen het verzorgen van de huid. Ze hebben een diepere werking en geen enkele behandeling is hetzelfde. Immers is ieder mens anders en ziet uw huid er ook niet altijd hetzelfde uit. Wij vinden bij Stars Beautylounge persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer erg belangrijk.

Welke behandelingen bieden wij aan?

  • gezichtsbehandelingen
  • lichaamsbehandelingen/ massages
  • pedicure/ manicure
  • voetreflexplus
  • guasha
  • wimperlifting
  • wenkbrauwshaping
  • harsen

Daarnaast kunt u bij Stars Beautylounge ook terecht voor een prachtige wimperverlenging/ wimperextensions: onze specialiteit!
Dankzij onze jarenlange ervaring in het zetten van wimperextentions bent u zeker van kwalitatief goede en mooie wimpers én een vakkundig advies. U kunt bij ons terecht voor wimperextentions, 3D wimperextentions en het verwijderen van wimperextensions.

Spraytan Den Bosch
Naast Stars Beautylounge zijn wij ook eigenaar van Spray Tan Den Bosch, u vind ons op de site www.spraytandenbosch.nl. We maken gebruik van de beste tanning lotions, waardoor u verzekerd bent van een egale en prachtige teint. De producten van Sienna X, Vani-T en Suntana zorgen niet alleen voor een geweldige kleur, maar verzorgen de huid ook optimaal dankzij de 100% natuurlijke samenstelling. Heeft u interesse in een spraytan, dan verwijs ik u door naar deze spraytan site.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons op nemen op
telefoonnummer 06-46122183 of een email sturen naar info@starsbeautylounge.nl

Tot ziens bij Stars Beautylounge

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183