info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Lichaamsbehandelingen

Ons lichaam weerspiegelt hoe we ons voelen. Ons lichaam reageert op spanningen en zal ook aangeven wanneer we te veel hooi op onze vork hebben genomen. Ook ons lichaam verdient het om eens een ontspanningsmassage te krijgen. Een behandeling die ons lichamelijk en geestelijk rust en ontspanning bied. Ieder persoon heeft eigen wensen wat massages betreft. En ieder lichaam vraagt wat anders en werken wij op maat afhankelijk van waar de klant last van heeft. Zo kunnen we sportmassage geven, zachte energetische massages en cupping bij spierklachten of cellulite.

We bespreken voorafgaand aan de massages waar de voorkeur van de klant ligt.

Ontspannende lichaamsmassage

De ontspannende lichaamsmassages zijn perfect voor iedereen die zichzelf een onthaastingsmoment gunt. We werken met 100% natuurlijk olie, rijk aan voedende en hydraterende werkzame stoffen. Onze massage werken harmoniserend, brengen balans, ontspannen de spieren, haalt vermoeidheid weg en laat je weer als herboren voelen.

Aromatouch massages met Doterra etherische oliën 

Deze lichaamsmassage is een ontspannende beleving en brengt het lichaam weer helemaal in balans.

Bij Aroma Touch massage wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën (onder andere Lavendel, Tea Tree, Wilde Sinaasappel en Pepermunt) die ingezet worden om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te verminderen en homeostase (het zelf genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met etherische oliën. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

Deze behandeling adviseren we bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. Maar vooral ook om in balans te komen of om te genieten van deze speciale behandeling.

Hotstone massage

Een geweldig intense, diepe warmte massage met hot stones, oftewel hete stenen, die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren en botten, terwijl de ‘druk’ van de stenen ervoor zorgt dat je je energie weer terug haalt naar jezelf en je beter bij jezelf bent. Na het leggen van de hete stenen op je lichaam word je verder los gemasseerd met warme stenen, warme olie en handen.

De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen, terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De applicatie van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.

Cellulite behandeling

Door het combineren van diverse bindweefsel technieken in deze massages bereiken we de beste resultaten omdat we niet alleen werken op de cellulite maar ook op het beter afvoeren van de afvalstoffen.

De behandelingen in de salon bestaan uit:

  • Voetreflex plus massage
  • Borstelen van de huid
  • Bindweefselmassage
  • Cupping en/of guasha
  • Massageroller voor diepte effect

Door het combineren van al deze massages bereiken we de beste resultaten omdat we niet alleen werken op de cellulite maar ook op het beter afvoeren van de afvalstoffen.

De behandelingen zullen 2 x per week in de praktijk gedaan worden gedurende 8 weken of langer indien gewenst. Deze manier van behandelingen heeft de voorkeur omdat deze intensiever is.

Of eventueel 1 x in de week en 1 x per week kan het thuis gedaan worden dmv droogborstelen en zelf cuppen.

Er word ook een behandel advies plan gemaakt en meegegeven deze kan per persoon anders zijn, afhankelijk van de klachten, wensen en persoon.

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183