info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Gezichtsbehandelingen

Bij Stars Beautylounge kunt u terecht voor allerlei behandelingen voor je gezicht maar ook voor je lichaam. Zowel huid verbeterend als wellness behandelingen.

Wij kijken samen met u wat een geschikte behandeling zal zijn, hierbij rekening houdend met uw huidtype en uw wensen.  Wij werken met producten die 100% natuurlijk zijn en dierproefvrij. De producten ruiken en voelen goed en geven goede resultaten.

Wimpers verven en wenkbrauw: verven en shapen

We shapen de wenkbrauw haartjes met een epileertangetje, waxen of harsen.  Afhankelijk van uw keuze en/of haargroei bepalen we welke onthaar methode voor u het meest geschikt is. We bepalen aan de hand van uw gezichtvorm welke vorm van wenkbrauwen mooist staan. Immers, ieder gezicht en alle wenkbrauwen zijn anders.  Na het shapen van de juiste vorm kunnen we de wenkbrauwen de juiste kleur geven. We verven dan de haartjes en eventueel de huid mee met wenkbrauwverf.

Acne behandeling

Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen effect hebben op de huidconditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden. De Acne behandeling is er op gericht kennis te maken met de schoonheidsspecialiste en de huid in een korte tijd te reinigen en te verzorgen. Deze kennismaking behandeling is een perfecte basis om te beginnen met een juiste huidverzorgingsroutine.

Tieners vinden het vaak lastig om met een onzuivere huid om te gaan. Ze weten vaak niet hoe ze de huid moeten reinigen en wat een schoonheidsspecialiste voor hun kan doen.

We zullen de huid niet alleen reinigen, maar ook meteen de talghuishouding reguleren en de huid kalmeren. De koelte van het masker zorgt na de dieptereiniging onmiddellijk voor een frisse en stralende look.

Deze behandeling is ook geschikt voor iedereen die last heeft van acne of een onzuivere huid. We maken gebruik van de producten van Courtin op basis van Tea Tree. Deze natuurlijke producten voeden en hydrateren de huid en gaan onzuiverheden tegen.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Reinigen van de huid
  • Verwijderen van comedonen (mee-eters)
  • Aanbrengen van een zuiverend masker
  • Verzorgen met de juiste crème en we sluiten af met het geven van advies.


info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183