info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Veel gestelde vragen

Zit u nu bij een goede gediplomeerde wimperextensions salon in Den Bosch:
Ja zeker, wij zijn gediplomeerd en wij geruime ervaring in het zetten van wimperextensions. Daarnaast zijn we in het bezit van een certificaat van WALAD World Association of Lash Artistry And Development, welke staat voor kwaliteit en blijven wij op de hoogte van alle belangrijke info op het gebied van wimperextensions.

Zijn wimperextensions schadelijk voor uw eigen wimpers:
Wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers. Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. Wij hebben jarenlange ervaring en gebruiken minimaal lijm, waardoor de wimpers niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextensions vast zitten.

Daarnaast zijn wimperextensions beter voor de wimpers, denk aan wat uw eigen wimpers op een dag moeten doorstaan: krullen, trekken, mascara in een paar lagen, wrijven om die mascara er weer af te krijgen voor u naar bed gaat. Met wimperextensions heeft u al die krul en die zwarte look waardoor mascara overbodig is. Het enige wat ze nodig hebben is verzorging dus : borstelen, voorzichtig schoonmaken en uw gezicht niet in uw kussen storten.

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen:
Wimperextensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen wimperextensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. Wij geven een eerlijk advies. Ook als uw wimpers niet geschikt zijn voor wimperextensions zullen wij u dit zeggen.

Kunt u met wimperextensions douchen en zwemmen:
Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem. De lijm waarmee de wimperextensions geplaatst zijn, is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

Kunt u make up gebruiken als u wimperextensions heeft:
Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Wij hebben daarom speciale mascara op waterbasis die met water van de wimperextensions verwijdert kan worden. Gebruik dus geen waterproof mascara omdat deze klontert en de olie om make up te verwijderen omdat dan de lijm oplost.

Hoe lang duurt het zetten van wimperextensions:
Een nieuwe set plaatsen duurt maximaal 90 minuten, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft.

Wat is de gemiddelde levensduur van wimperextensions:
Eenmaal aangebracht gaan de wimperextensions tot ongeveer 2 maanden mee. Doordat wimperextensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De natuurlijke wimper groei-cyclus voltooid zich gewoonlijk elke 2 maanden. Door uw wimperextensions goed te verzorgen, is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner.

Hoe dient u uw wimperextensions te verzorgen:
Voor behoud van uw wimperextensions raden wij aan, om uw wimperextensions te reinigen met speciale remover pads, gel of schuim. Naast de make up welke tussen de wimpers kan blijven zitten, kan er ook oog vet tussen de wimpers blijven zitten. Normaliter kunnen we zonder de wimperextensions de ogen goed reinigen/ schoonwrijven. Omdat dit met wimperextensions lastiger is, dient u de juiste reinigingsproducten te gebruiken zodat de wimpers schoon blijven en u het risico op ooginfectie voorkomt.
Zorg ervoor dat uw wimperextensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten. Wij verkopen diverse reinigingsproducten en mascara op waterbasis.

Waardoor zijn de prijzen bij salons verschillend voor een nieuwe set wimperextensions:
De prijzen van een nieuwe set wimperextensions varieren sterk. Dit is afhankelijk van het aantal gebruikte wimpers, de ervaring van de styliste en of iemand gediplomeerd is en een bedrijf runt of thuis op een kamertje zit.

De ene salon zet gemiddeld 30 tot 60 wimperextensions per oog terwijl iemand gemiddeld 150 wimpers kan hebben, wij zetten er zoveel als mogelijk is. We proberen ieder haartje te voorzien van een wimperextension. Indien u weinig wimpers heeft zullen we ieder haartje voorzien van een wimperextension. Heeft u veel en volle wimpers kan het zijn dat het niet nodig is, of te vol zal worden als we alles beplakken.

Hoe vaak adviseren wij een nieuwe set wimperextensions:
Er zijn twee redenen waarvoor we een nieuwe set adviseren;
Eén: omdat de wimperextensions niet meer mooi te krijgen zijn omdat er al te vaak bijgevuld is.
Twee: omdat er vuil tussen de wimpers kan komen en aangezien wij willen voorkomen dat er een infectie van de ogen optreed, willen we met regelmaat alle wimperextensions verwijderen en alles helemaal reinigen en daarna een nieuwe set erop zetten. Denk hierbij aan 6 keer bijvullen of maximaal na een half jaar of indien nodig eerder. Wij zullen u hierover adviseren.

Wat is belangrijk voor een wimperstyliste en voor u:
Een wimperstyliste heeft een gemiddelde waarop klanten terugkomen voor een opvulbehandeling. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Er zijn heel veel verschillende oorzaken waardoor je wimperextensions sneller uit kunnen vallen zoals: verandering in dieet, medicijnen, stress, hormonen, tranen…dit kan echt veel verschil maken met de houdbaarheid van uw wimperextensions. Bespreek dit dan ook met uw wimperstyliste.

Waarom niet op uw opvulafspraak komen met mascara:
Wimperextensions zetten is een uiterst secuur werkje dat veel geduld en concentratie vergt om ieder haartje te separeren, de extension op te pakken en deze vervolgens in de juiste richting op dat ene haartje te zetten. Als eerst alle mascara/eyeliner verwijdert moet worden, betekend dit dat er minder tijd over blijft om wimperextensions te plaatsen EN de mascara/eyeliner laat een laagje achter (ondanks het schoonmaken) waardoor de wimperextensions minder goed hechten.

Waardoor vallen er wimperextensions uit:
Wij zijn getraind om aan de uitgroei af te lezen hoe u met uw wimpers omgaat. Als bijvoorbeeld uw wimperextensions voornamelijk aan 1 kant (en dan met name de buitenkant) eraf zijn komt dit hoogstwaarschijnlijk door het slapen. Als er kleine restjes lijm op uw natuurlijke wimper achterblijven zonder extension dan komt dat door wrijven of aan de wimpers trekken.

Waardoor kunt u ook eerder wimperextensions verliezen:

 • Buikslapen
 • Medicijnengebruik
 • Tranen
 • Hooikoorts
 • Overgang/opvliegers
 • Vette huid
 • Snelle wimpercyclus
 • Overgang seizoenen
 • Vette dag of oogcreme
 • Make-up, mascara en vette eyeliner
 • Slecht of niet reinigen van oog en wimpers
 • Overhangende oogleden(wimpers krijgen veel druk)
 • Te zware/lange wimperextensions
 • Outdoor-fietsen,lopen- veroorzaakt tranen
 • 1x Nieuwe set – klant moet wennen aan het dragen van wimperextensionsAls ervaren wimperstyliste is het vaak snel vast te stellen waardoor wimperextensions kunnen loslaten. Wij zullen dan ook advies geven om te kijken, hoe we kunnen zorgen dat de wimperextensions goed kunnen blijven zitten.

Vakantie tip:

Pas op met zonnebrand creme dat dit niet op uw ogen komt. Mocht dat toch gebeuren, spoel het dan zsm af en dep de wimpers droog.
Zout van de zee kan gaan irriteren op de ogen, spoel uw ogen na het zwemmen in de zee zsm schoon met schoon water.

Kom dus met schone droge wimpers op uw afspraak
Als wimperstyliste kunnen we u een prachtige volle look geven met veel keuze uit lengtes en krullen. Maar het eindresultaat heeft vooral ook te maken met de basis waarmee we werken (uw eigen wimpers dus!) Sommige dames hebben 40 haartjes per oog, en anderen wel 80 of 100. Wij zorgen ervoor dat u een zo mooi mogelijke look krijgt, die u graag wilt. Maar we houden ook de gezondheid van uw eigen wimpers in de gaten zodat we nooit uw natuurlijke wimpers in gevaar brengen.

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183