info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Waxen

Lycon Precision waxing is  de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Ook u heeft recht op een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon. Ontdek de voordelen:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

Lycon is de eerste wax fabrikant die verzachtende en voedende ingrediënten gebruikt in haar harsen, zoals azuleen, aloë vera, kamille, lavendel en roos. Lycon is marktleider op het gebied van kwaliteitshars en biedt een ruim assortiment producten die zijn afgestemd op verschillende huidtypes.

Waarin verschilt Lycon Wax van andere wax?
Alle Lycon waxen hebben een milde samenstelling en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. De wax wordt op een lage temperatuur aangebracht op de huid, dit helpt irritaties en een rode huid voorkomen. Tijdens het waxen worden alle haartjes vanaf een lengte van slechts 2 mm, inclusief haarwortels, volledig verwijderd. De huid is daarna perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgt en voelt zijdezacht aan.

Aan alle Lycon waxen zijn heerlijk geurende, aromatische oliën toegevoegd. Zo wordt er effectief gewaxt in combinatie met een gevoel van wellness!

Voor- en nabehandeling

Voor de waxbehandeling
U kunt uw huid een paar dagen achter elkaar licht scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren losser en meer rechtop in de huid zitten, waardoor het waxen nog makkelijker gaat.

Tips bij Lycon Waxbehandelingen:

Neem wanneer je echt heel gevoelig bent voor pijn ca. 30 minuten voor de behandeling één paracetamol tablet
Scrub de huid de avond voor de geplande wax behandeling
Wax met regelmaat iedere 3 tot 6 weken
Tussen de waxbehandelingen door niet scheren

Scrub de huid vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week om deze zacht en glad te houden en om ingroeiende haartjes te helpen voorkomen

Hoe verloopt de eerste behandeling?
We beginnen met een intake zodat we precies weten wat uw wensen voor het waxen zijn. Daarna kunt u uzelf opfrissen en naar gelang de waxbehandeling uw (onder)kleding uitdoen.

Tijdens de behandeling wordt de Hot Wax steeds met een nieuwe houten spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje supersnel wordt verwijderd. In bepaalde zones zullen wij u vragen om mee te helpen bepaalde gedeeltes van de huid aan te spannen of strak te trekken.

Na het waxen
Wat kunt u doen om het effect van onze wax behandelingen zo lang mogelijk te laten duren? In de 24 tot 48 uur na uw bezoek, houd u uw huid schoon en vermijd u warmte en wrijving. Vanaf 3 dagen na de wax behandeling raden we u aan om te scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub uw huid 2 tot 3  keer per week om dode huidcellen te verwijderen.

Het is mogelijk dat na de eerste waxbehandeling  een lichte roodheid van de huid ontstaat. Die verdwijnt binnen 24 uur. Mocht u hierna nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen.

Liever niet doen, de eerste 24 uur na de Lycon Waxbehandeling:
*Neem geen heet bad of te hete douche
*Ga niet in de zon of onder de zonnebank
*Ga niet naar de sauna
*Blijf uit het zwembad en de zee
*Draag geen strakke of niet-ademende kleding
*Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid
*Gebruik geen zelf bruinende crèmes of crèmes met vette oliën
*De eerste 3 dagen na behandeling niet scrubben

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183