info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Over ons

Welkom bij bij Stars Beautylounge.
Stars Beautylounge, de sfeervolste schoonheidssalon in Den Bosch waar iedereen zich een ster voelt.

Ik, Patricia Hobo heet u van harte welkom in onze salon.

Stars Beautylounge is een Holistische schoonheidssalon. Een schoonheidssalon waar we niet alleen kijken naar de buitenkant, maar juist ook naar de binnenkant omdat we niet alleen een uiterlijk en een innerlijk hebben. Lichaam en geest gaan samen en zo is voeding en verzorging van ons innerlijk zeer belangrijk voor ons.

Bij Stars Beautylounge werken wij uitsluitend met 100% natuurlijke producten die vrij zijn van parabenen en dierproefvrij.

Kortom: producten die zo dicht mogelijk bij de natuur en bij onszelf staan.
Onze behandelingen zijn erg bijzonder, omdat onze producten veel meer doen dan alleen het verzorgen van de huid. Ze hebben een diepere werking en geen enkele behandeling is hetzelfde. Immers is ieder mens anders en ziet uw huid er ook niet altijd hetzelfde uit. Wij vinden bij Stars Beautylounge persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer erg belangrijk.

Spraytan Den Bosch
Naast Stars Beautylounge zijn wij ook eigenaar van Spray Tan Den Bosch, u vind ons op de site www.spraytandenbosch.nl. We maken gebruik van de beste tanning lotions, waardoor u verzekerd bent van een egale en prachtige teint. Heeft u interesse in een spraytan, dan verwijs ik u door naar onze spraytan site.

Cadeaubonnen

Veel mensen vinden het heerlijk om naar de schoonheidsspecialiste te gaan en even tijd voor zichzelf te hebben. Even weg uit de sleur en genieten van een moment voor zichzelf. Een heerlijke massage van het hele lichaam of prachtige wimpers.

Wilt u iemand verrassen met een cadeau van Stars Beautylounge? Wij verkopen cadeaubonnen die wij op een bijzondere manier zullen verpakken. U geeft dan een cadeau in plaats van alleen een bon. U kunt zelf de waarde van de bon bepalen.

Gelegenheden om een cadeaubon te geven:

  • Verjaardag
  • Huwelijksdag
  • Zoveel jaar samen zijn
  • Sinterklaas
  • Kerstmis
  • Of gewoon zomaar…

stars beautylounge

Tot ziens bij Stars Beautylounge

info@starsbeautylounge.nl Tel: 0646122183